Bookmark and ShareAmbulanta bo 8.12.2017 in 15.12.2017 zaprta, zaradi nujnih vzdrževalnih del!

 
V SREDO 20.12.2017 bo ambulanta delala po spremenjenem urniku in sicer samo popoldan med 16.00 - 19.00 uro, ter v ČETRTEK 21.12.2017 med 10.00-14.00 uro.
 


Podjetje OFTAMED d.o.o. je v letu 2015 pridobil prestižno mednarodno akreditacijo s strani
Joint Commission InternationalIzenačitev elektronske in papirne napotnice  od 10. aprila 2017


Storitev eNaročanje omogoča elektronsko napotitev in naročanje pacientov na zdravstvene storitve s primarne na sekundarno in terciarno zdravstveno raven ali znotraj sekundarne oziroma terciarne zdravstvene ravni. Postopek eNaročanja poteka na podlagi izdane elektronske napotnice, ki jo izda zdravnik napotovalec z enakimi pravili in strokovnimi kriteriji, kot veljajo danes za izdane papirnate zelene napotnice. Na napoteno zdravstveno storitev se lahko pacient naroči sam preko spletnega portala zVem, lahko pa ga naroči tudi zdravnik napotovalec (ali medicinska sestra).

Ker eNaročanje omogoča sprotno zbiranje čakalnih seznamov vseh specialistov, pacient lahko izbira ponudnika kjerkoli v Sloveniji z v tistem trenutku najkrajšo čakalno vrsto. Vzpostavljeni bosta torej enotna lista naročanja in nadzorovana čakalna vrsta na nacionalnem nivoju.


Več informacij o eNaročanju lahko najdete: http://www.ezdrav.si/category/projekti/enarocanje/

 
Informacije o čakalni dobi za posamezno zdravstveno storitev lahko najdete: https://cakalnedobe.ezdrav.si/
 
Ali se želite naročiti na pregled?
© 2014 Oftamed d.o.o. Vse pravice pridržane | Izdelava spletnih strani Multimedija.net