Obljuba kakovosti - Rodenstock

Predan tradiciji: Rodenstock je že več kot 140 let vodilni v inovacijah na področju oftalmološke optike. Dolgoletno raziskovalno znanje, vrhunska izdelava, natančno rezanje in inteligentna tehnologija so vključeni v naše izdelke.

Ne morete pričakovati nič manj kot pravo mojstrovino natančnosti – v smislu materiala, funkcije in dizajna.

Mojstrovine nemškega inženiringa

Od leče do okvirja je vsak naš izdelek zasnovan in razvit v Nemčiji. Popolnost naših izdelkov je bistvo nemške kakovosti in inženirske spretnosti.

In rezultat je impresiven: Rodenstock trenutno vzdržuje pribl. 500 patentov in patentnih prijav po vsem svetu za inovacije na področju leč, okvirjev in instrumentov.

Izbira ustreznih očal

Izbira ustreznih očal ni lahka odločitev, saj se mora ujemati čisto vse: vid, videz in nešteto drugih dejavnikov, ki se jim pri izdelavi očal Rodenstock posveti do zadnje podrobnosti.

Vaše oči so edinstvene tako kot vi. Z očali Rodenstock dobite prav tako edinstven izdelek, ki je narejen po vaši meri. Korekcijsko steklo in okvir, ki sta ključna sestavna dela vaših očal, sta posebej prilagojena vam in vašim potrebam. Edinstven model je izdelan na podlagi natančnih očesnih meritev in ustreznega individualnega svetovanja: tako nastanejo vaša popolna očala.

Z B.I.G. VISION® Rodenstock ustvarja nov standard korekcijskih stekel, pri čemer upošteva edinstveno obliko in velikost vsakega očesa. S proizvodnjo korekcijskih stekel na podlagi posameznih očesnih podatkov nastanejo očala, ki uporabniku zagotavljajo najostrejši vid.

Pri Rodenstocku, s pomočjo naprave DNEye Scanner®, določijo biometrijo celega očesa. To vključuje njegovo dolžino in več tisoč podatkovnih točk – kar daleč presega industrijske standarde. Te podatkovne točke so integrirane neposredno v korekcijsko steklo in vodijo proces izdelave, katerega rezultat je najnatančnejše korekcijsko steklo na svetu. Za nosilce očal to pomeni najostrejši vid za vsak kot in vsak pogled, ne glede na to, kam gledajo. Da bi poudarili raven preciznosti biometričnih inteligentnih očal, dosežene zaradi natančnih meritev očesa, jih zdaj imenujemo: B.I.G. EXACT®.

Vrhunski nanosi, ki ščitijo pred svetlobnimi izzivi vsakdana

Dobra očala so popolna kombinacija vrhunske zasnove in dizajna, tehnologije ter estetike. Gre za sistem, ki vam pomaga videti bolje. Ključnega pomena za to, da so očala zares popolna, je prepletanje različnih podrobnosti. Te podrobnosti vključujejo izjemno natančna stekla, popolnoma prilegajoče se okvirje, zanesljive in individualne izmere ter svetovanje. To prepletanje ne zagotavlja zgolj najboljšega vida, ampak tudi popoln videz.

Rodenstockova očala ponujajo nekaj, česar ne more ponuditi noben drug proizvajalec očal na svetu: sistem boljšega vida. A tu se zgodba ne konča – popolna očala si želimo uporabljati čim dlje. Visokotehnološki nanosi Rodenstock tako za očala kot stekla imajo zaščitni učinek pred umazanijo, prahom, modro svetlobo ter številne druge prednosti.

Razlike med stekli

Med stekli obstajajo znatne razlike. Z izbiro izdelkov znamke Rodenstock se odločite za kakovost, tradicijo in varnost. V inovativne izdelke so v uglednem nemškem podjetju vložili dolgoletno znanje raziskovanja in revolucionarne tehnologije.

Izjemna obrtniška spretnost, natančno brušenje, vrhunski materiali in inovativni nanosi za popolnoma zaščitena stekla so podlaga, na katero se lahko zanesete.

Dejstvo je, da posebni materiali zahtevajo posebno skrb, tako je tudi z očali in korekcijskimi stekli. Z vrhunskimi nanosi podjetja Rodenstock si lahko zagotovite, da bodo vaša očala še bolj odporna oziroma preprosta za čiščenje in svojim očem privoščite še boljšo zaščito pred škodljivo svetlobo.

Nanosi Solitaire – celovita zaščita pred modro svetlobo

Nanos Solitaire Protect Balance je nastal kot odgovor na naše navade vsakdana, ki so neločljivo povezane z digitalnimi napravami. Izdelek stekla zaščiti z inovativnim antirefleksnim premazom, ki zmanjša tudi umetno modro svetlobo. Dandanes je veliko govora o negativnih vplivih modre svetlobe, ki na nas preži iz zaslonov sodobnih naprav. Te nedvomno vse preveč uporabljamo, in to nemalokrat celo pozno v noč.

Naše oči in koža so izpostavljeni večjemu “modrem sevanju” prav zato, ker smo zaradi povečane uporabe računalniških zaslonov in pametnih telefonov pod vplivom “blue lighta” celo ponoči. Dejstvo je, da modra svetloba tako ali drugače prispeva k digitalnemu naprezanju oči in v končni fazi vpliva na splošno počutje, nespečnost.

Solitaire Protect Balance pomembno prispeva k bolj sproščenemu, zdravemu delu z računalnikom, izboljšuje splošen občutek dobrega počutja, omogoča boljši spanec in nasploh vpliva na bolj uravnotežen bioritem.

Brez nanosa Solitaire Protect Balance

Z nanosom Solitaire Protect Balance